Gå videre til hovedindholdet

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?


Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)

Arsenal møder Manchester United

Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves, der er det bedste hold udenfor top seks med blot fem nederlag på udebane i denne sæson. Ulvene har ikke tabt i hele ni udekampe, hvilket er ret imponerende for en oprykker, uanset hvor mange penge, der er købt ind for.

KOM TIL LONDON MED NORDICBET

Vil du opleve Premier League live? Deltag i en konkurrence, hvor 10 vindere kan komme med NordicBet til London! Vinderne vil opleve 2 topkampe med en flok glade fodboldentusiaster i fantastiske London. Læs mere her.

Ingen kan tåle at tabe

Snubler Chelsea og Tottenham, så vil det ændre præmissen for Arsenal og Manchester Uniteds møde på Emirates. Det vil selvfølgelig på ingen måde være en kamp, som de to hold kan tåle at tabe. Gæsterne fra Manchester kan sætte Arsenal med fire point i tilfælde af sejr i kampen om fjerdepladsen, og omvendt kan værterne punktere den gode formstime, som Manchester United har ramt. Ikke mindst med resultatet onsdag aften i Paris.

Arsenal tabte torsdag aften ude til Rennes i Europa League, hvor de kun var ti mand, og det vil naturligvis sidde dem i benene. Det skal selvfølgelig med i det store regnestykke, at både Arsenal og Chelsea via Europa League stadig har mulighed for at sikre sig en billet til næste sæsons Champions League. Chelsea vandt torsdag aften med sikre 3-0 over Dynamo Kiev i deres første møde og retur bør være en formsag, hvor Arsenal naturligvis har en anderledes pikant opgave foran sig med at vende 3-1 nederlaget til Rennes til avancement.

I forhold til Rennes-kampen så er angriberen Lacazette tilbage i startopstillingen for Arsenal, men hardhitteren Torreira afsoner den første af tre spilledages karantæne efter, han så rødt mod Tottenham. Holding, Bellerin og Welbeck er ude.

Gæsterne har en lang fraværsliste. Valencia, Darmian, Lingard, Mata, Sanchez er ude, og Matic, Herrera, Martial og Jones kaldes tvivlsomme i de engelske medier.

Arsenal er stærke hjemme pt. med otte sejre i rap. Manchester United har dog ingen grund til frygt med ti sejre ud af deres 12 seneste ligakampe og har ret opsigtsvækkende med Solskjær ved roret vundet alle deres ni udekampe i alle turneringer.

Så hvad kan vi vente os af de to hold? Mål. Fire ud af de sidste fem kampe i alle turneringer mellem de to mandskaber på Emirates i London er gået over 2,5 mål. Og især United-fans vil glæde sig over de seneste kampe, hvor de røde djævle har vundet 3-1 begge gange. For alle os andre er det bare at læne sig tilbage med store forventninger til et drama, der kan få stor betydning for sæsonens slutfase.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.

Hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM?

Er du klar til braget mellem F.C. KØBENHAVN og FC MIDTJYLLAND? Rundens store kamp er naturligvis i Parken, hvor FCK løver skal måle tandsæt med FCMs ulve. Kampen har lagt markant til i rivalisering mellem de to klubber på det seneste efter hedens helte har fået smag for mesterskaber og en bidsk retorik, der ikke lader FC København noget at høre. Der er gratis billetter til topbraget her.
I de følgende kigger vi nærmere på, hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM? Tak til Nordicbet for input.
Tilbud til ugens kamp fra MrGreen Vi kan lige lægge ud med et tilbud til ugens kamp, der naturligvis er FCK - FCM på MrGreen. Spil for minimum 200 kr. på kampen og modtag et freebet på 50 kr. for hver scoring i kampen! Er du klar? Kun spil for minimum 200 kr. er gældende, og freebet krediteres indenfor 24 efter at kampen er afgjort. Generelle regler og vilkår gælder
Mere om topbraget mellem FCK og FCM FC København er 18-5-5 hjemme mod FC Midtjylland, men senest trak de midtjyske gæste…

Spilforslag til søndagens 3 Superliga-kampe!

Superligaen nærmer sig de mere afgørende faser. Søndag er der 3 kampe i Superligaen, og her bringer vi oddsfiduser og spilforslag til alle kampene.

Spil på kampene med nogle af de bedste odds fra Unibet!

Her er oversigten over søndagens tre Superliga:

Viborg FF 3.30 Uafgjort 3.45 Esbjerg 2.08 (Kickoff søndag 14:00)
Brøndby IF 2.15 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 3.20 (Kickoff søndag 17:00)
OB 4.10 Uafgjort 3.55 FC København 1.90 (Kickoff søndag 19:00)