Gå videre til hovedindholdet

Hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM?Er du klar til braget mellem F.C. KØBENHAVN og FC MIDTJYLLAND? Rundens store kamp er naturligvis i Parken, hvor FCK løver skal måle tandsæt med FCMs ulve. Kampen har lagt markant til i rivalisering mellem de to klubber på det seneste efter hedens helte har fået smag for mesterskaber og en bidsk retorik, der ikke lader FC København noget at høre. Der er gratis billetter til topbraget her.
I de følgende kigger vi nærmere på, hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM? Tak til Nordicbet for input.

Tilbud til ugens kamp fra MrGreen

Vi kan lige lægge ud med et tilbud til ugens kamp, der naturligvis er FCK - FCM på MrGreen. Spil for minimum 200 kr. på kampen og modtag et freebet på 50 kr. for hver scoring i kampen! Er du klar? Kun spil for minimum 200 kr. er gældende, og freebet krediteres indenfor 24 efter at kampen er afgjort. Generelle regler og vilkår gælder

Mere om topbraget mellem FCK og FCM

FC København er 18-5-5 hjemme mod FC Midtjylland, men senest trak de midtjyske gæster det længste strå med en 2-0 sejr i den danske nationalarena. Det kom efter en stime med fem sejre i træk til FCK.

FC København har et par vigtige spørgsmål at forholde sig til. Både Viktor Fisher og Nikolaj Boilesen er tvivlsomme op til topkampen mellem to bedste hold. De to hold har været i en liga for sig med 35 point til hver lejr og ikke mindre end ti point ned til nummer tre efter blot 16 runder. Nu skal FCM bare finde et gear, der også kan gøre sig i europæisk sammenhæng. Så begynder det nemlig at ligne en omgang Celtic/Rangers-dominans med mindre yderligere et eller to hold vågner op. De to hold har tilmed scoret 35 og 41 mål. Brøndby er nummer 3 på træfferlisten med 25 hits.

Det er altså bare en vaskeægte topkamp den her. FCM rejser til Parken uden Tim Sparv, og manden der er (nærmest) 40 meter høj, tyske Okosun. Hopper vi blot et par uger tilbage i kampkalenderen, tog de to klubber livtag i pokalen, hvor Sviatchenko og Skov ragede uklar. Det ligner et bål i Parken, der ikke behøver mange gnister. Derfor foreslår Nordicbet, du spiller på gult kort til Sviatchenko og mål til Skov, hvis du mangler et frækt spilforslag eller to!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.