Gå videre til hovedindholdet

Hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM?Er du klar til braget mellem F.C. KØBENHAVN og FC MIDTJYLLAND? Rundens store kamp er naturligvis i Parken, hvor FCK løver skal måle tandsæt med FCMs ulve. Kampen har lagt markant til i rivalisering mellem de to klubber på det seneste efter hedens helte har fået smag for mesterskaber og en bidsk retorik, der ikke lader FC København noget at høre. Der er gratis billetter til topbraget her.
I de følgende kigger vi nærmere på, hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM? Tak til Nordicbet for input.

Tilbud til ugens kamp fra MrGreen

Vi kan lige lægge ud med et tilbud til ugens kamp, der naturligvis er FCK - FCM på MrGreen. Spil for minimum 200 kr. på kampen og modtag et freebet på 50 kr. for hver scoring i kampen! Er du klar? Kun spil for minimum 200 kr. er gældende, og freebet krediteres indenfor 24 efter at kampen er afgjort. Generelle regler og vilkår gælder

Mere om topbraget mellem FCK og FCM

FC København er 18-5-5 hjemme mod FC Midtjylland, men senest trak de midtjyske gæster det længste strå med en 2-0 sejr i den danske nationalarena. Det kom efter en stime med fem sejre i træk til FCK.

FC København har et par vigtige spørgsmål at forholde sig til. Både Viktor Fisher og Nikolaj Boilesen er tvivlsomme op til topkampen mellem to bedste hold. De to hold har været i en liga for sig med 35 point til hver lejr og ikke mindre end ti point ned til nummer tre efter blot 16 runder. Nu skal FCM bare finde et gear, der også kan gøre sig i europæisk sammenhæng. Så begynder det nemlig at ligne en omgang Celtic/Rangers-dominans med mindre yderligere et eller to hold vågner op. De to hold har tilmed scoret 35 og 41 mål. Brøndby er nummer 3 på træfferlisten med 25 hits.

Det er altså bare en vaskeægte topkamp den her. FCM rejser til Parken uden Tim Sparv, og manden der er (nærmest) 40 meter høj, tyske Okosun. Hopper vi blot et par uger tilbage i kampkalenderen, tog de to klubber livtag i pokalen, hvor Sviatchenko og Skov ragede uklar. Det ligner et bål i Parken, der ikke behøver mange gnister. Derfor foreslår Nordicbet, du spiller på gult kort til Sviatchenko og mål til Skov, hvis du mangler et frækt spilforslag eller to!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.

Spilforslag til søndagens 3 Superliga-kampe!

Superligaen nærmer sig de mere afgørende faser. Søndag er der 3 kampe i Superligaen, og her bringer vi oddsfiduser og spilforslag til alle kampene.

Spil på kampene med nogle af de bedste odds fra Unibet!

Her er oversigten over søndagens tre Superliga:

Viborg FF 3.30 Uafgjort 3.45 Esbjerg 2.08 (Kickoff søndag 14:00)
Brøndby IF 2.15 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 3.20 (Kickoff søndag 17:00)
OB 4.10 Uafgjort 3.55 FC København 1.90 (Kickoff søndag 19:00)