Gå videre til hovedindholdet

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde. 

I en tilstand af chok


Joachim Löw udtaler om de hurtige mål, at værterne fra Brasilien efter tre mål på fire minutter var i en tilstand af chok. Han tilføjer, at Tyskland netop på dette tidspunkt var meget afklarede og rolige, og at de netop kunne se, at Brasilien var ved at bryde sammen. Det udnyttede de til fulde på yderst professionel vis.

Joachim Löw tilføjer, at Tyskland havde en klar plan for kampen, og at de på forhånd vidste, at hvis de var modige og havde selvtillid, så ville de vinde denne vigtige kamp. Tyskland tabte til sidste VM i 2010 i semifinalen til Spanien med bare 1-0, og det var et resultat, som holdet naturligvis gerne ville videre fra. Men at det skulle ske så eftertrykkeligt, var der nok ikke mange, der havde spillet på. Der er naturligvis mulighed for at spille på VM resultaterne, både før og under kampen. Hvis du skal bruge flere informationer om fodbold betting, inden du går i gang, så kan du kigge nærmere på siden her.

Tyskland er nu i finalen i verdens største fodboldbegivenhed og en af verdens største sportsbegivenheder, og nu skal tiden bruges til at kigge nærmere på finalemodstanderen, inden kampen skal stå. Tysklands vej til finalen har på sin vis måske ikke lige frem imponeret. Det blev til en storsejr over Portugal også, men det var måske på en billig baggrund, da man kan sige, at Portugal ikke spillede op til deres bedste. Da Tyskland kun lige knapt slog Algeriet i ottendedelsfinalerne efter forlænget spilletid, så sagde alle, at holdet næppe kom meget længere til dette VM. Nu er der kommet andre boller på suppen, og holdet bliver rost til skyerne for deres imponerende resultat mod Brasilien. Det til trods for, at Brasilien vel heller ikke kan siges at have imponeret helt vildt, selv om der dog blev åbnet op for godteposen i deres ottendedelsfinale mod Columbia.

Tysklands mål i semifinalen


Kigger vi lidt nærmere på nogle facts om scoringerne i semifinalen mellem Brasilien og Tyskland, så gik der blot 179 sekunder mellem Tysklands andet og fjerde mål. Tyskland angriber Miroslav Klose lavede VM historie og blev topscorer med 16 mål i sine 23 VM kampe. Tyskland kom på 5-0 op efter 29 minutter, hvilket er hurtigere end noget hold i VM historien. Herudover scorede Tyskland lige så mange mål i denne semifinale, som de har gjort sammenlagt i deres tidligere seks semifinaler mellem 1982 2010. Holdet blev tilmed det hold, der har scoret flest mål i VM historien med 223 mål og overhaler netop Brasilien. Endelig er Tyskland det første hold til at score syv gange i en VM semifinale.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!