Gå videre til hovedindholdet

Fem grunde til at Tyskland bliver verdensmester i VM 2014

Her har Unibet fremfundet de 5 bedste grunde til, at Tyskland løber med titlen som verdensmester i fodbold til dette VM 2014. Unibet giver endvidere alle nye kunder, der tilmelder sig via følgende link 50 kr. gratis free bet uden krav om indbetaling:

Nye kunder får 50 kr. gratis uden krav om indbetaling på Unibet!

Spil på Tyskland med 50 kr. gratis, eller sæt dit Unibet free bet på Brasilien eller noget helt andet. Du kan også bruge dine 50 kr. på casinoet eller på mobilen.

De 5 grunde til, at Tyskland vinder VM


1. De har de den bedste tilbageværende målmand i turneringen: Det har været målmændenes slutrunde, og Tysklands Manuel Neuer har været en af de bedste. Typer som Keylor Navas, Guillermo Ochoa og David Ospina har ganske vist stjålet overskrifterne for deres respektive lande, men Neuer kan pege på sit lands semifinaleplads som et bevis på, at han har været den bedste i flokken, og et par gode præstationer oveni burde sikre ham prisen som VM's bedste målmand.

2. Tyskland har ingen grund til at frygte straffespark: Vi kender alle til historien om Tyskland og straffespark, og selvom det er nemt at kaste sig ud i stereotyper, så taler landets straffesparksstatistik for sig selv. Hvis tyskerne skal vinde VM, så er der grund til at tro, at én af holdets kampe herfra vil blive afgjort fra 11-meter-pletten, og de vil gå ind til opgaven med begrundet optimisme.

3. Bayern München-faktoren: Tyskland havde syv Bayern München-spillere i start-11'eren i ottendedelsfinalen mod Algeriet, og her har vi at gøre med spillere, der ikke at vant til at tabe. Pep Guardiolas udvalgte vinder Bundesligaen igen og igen, og hvis de kan overføre den mentalitet til den resterende del af VM-slutrunden, så er der ikke meget, modstanderne kan gøre for at stoppe dem.

4. De er turneringseksperter: Bemærkelsesværdigt nok er der nu tale om den sjette ud af de seneste syv store slutrunder, hvor Tyskland har været blandt semifinalisterne - en stime der går tilbage til VM i 2002 i Japan og Sydkorea. Intet andet hold kan matche den mentalitet og erfaring, og det er noget, der bliver brug for i den sidste del af turneringen, som tyskerne kender så godt.

5. Der er alternativer på bænken: Da ottendedelsfinalen mod Algeriet ikke gik Tysklands vej, kunne træner Joachim Löw smide Chelseas Andre Schürrle på banen, hvorefter offensivspilleren scorede et afgørende mål. Löw skulle derefter forsøge at lure kvartfinalen mod Frankrig, og her havde han glæde af Schürrles og Mario Götzes friske ben. Mange kolleger vil være misundelige på den tyske landstræner, og den brede bænk er noget, han vil kunne bruge til sin store fordel.

Unibets eksperter tror på hårde nærkampe og voldsomme tacklinger i semifinalen mellem Brasilien og Tyskland. Se deres analyse af VM semifinalen i Unibet TV her!

Unibet gratis bet


Sådan får du dit gratis free bet uden krav om indbetaling til Unibet:

  1. Klik på nedenstående link for at oprette en konto.

  2. Log ind på din nye Unibet konto

  3. Under "min bonus" skal du acceptere din 50 kroners bonus.

  4. Du har nu 50 kroner på din konto, som du gratis kan spille for hos Unibet.


Nye kunder får 50 kr. gratis uden krav om indbetaling her!

Husk, at du ikke behøver NemID på mobilen for at spille hos Unibet! VIGTIGT: Ønsker du stadig at modtage din velkomstbonus på op til 1.000 kroner, kan du efterfølgende kontakte Unibets kundeservice.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.