Gå videre til hovedindholdet

Spilforslag til søndagens 3 Superliga-kampe!

Superligaen nærmer sig de mere afgørende faser. Søndag er der 3 kampe i Superligaen, og her bringer vi oddsfiduser og spilforslag til alle kampene.

Spil på kampene med nogle af de bedste odds fra Unibet!

Her er oversigten over søndagens tre Superliga:

Viborg FF 3.30 Uafgjort 3.45 Esbjerg 2.08 (Kickoff søndag 14:00)
Brøndby IF 2.15 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 3.20 (Kickoff søndag 17:00)
OB 4.10 Uafgjort 3.55 FC København 1.90 (Kickoff søndag 19:00)

Blåhvide vestjyder fortsætter fremgangen mod vaklende Viborg


Med to snævre hjemmesejre i forårets to første runder er Esbjergs Europa League-helte på elegant vis hoppet væk fra nedrykningszonen i Superligaen og op på syvendepladsen - dog bevidste om, at der kun er tre point ned til stregen. Søndag skal vestjyderne dog vise deres værd på fremmed græs - noget som det har knebet gevaldigt med i denne sæson. De blåhvide er således et af rækkens dårligste udehold med en sølle resultatstatistik på 2-1-6, og modstanderen i søndagens tidlige kamp, oprykkerholdet Viborg, har kun tabt to gange i ni hjemmekampe i denne sæson.

I tilfælde af en sejr vil værterne komme à point med Niels Frederiksens EfB-mandskab, og de grønklædte vil gøre alt for at få deres første sejr under klubbens nye cheftræner, Auri Skarbalius. Trækker man linjen tilbage til efteråret, er VFF nu uden sejr i syv ligakampe i træk. Umiddelbart har VFF grund til at tro på tingene: Da de to jyske klubber tørnede sammen i Viborg i efteråret, vandt hjemmeholdet således overbevisende 3-1. Dengang lignede EfB imidlertid et hold på vej nedad, og vestjyderne ser ud til at have brugt den nu afbrudte succes i Europa League som løftestang for et pointrigt forår.

Vi har svært ved at forestille os, at gæsterne, der til kampen søndag må undvære de skadede Mohammed Fellah og Jesper Rasmussen, falder ligeså dybt i Viborg i denne omgang. Tværtimod satser vi på, at EfB fortsætter fremgangen og tager det, der i denne sæson er en sjælden udesejr (odds 2.08).

Gæsterne har profilen Peter Ankersen i karantæne.

Spilforslag: Sats på, at EfB vinder til odds 2.08

Klik her for at spille på Superligaen hos Unibet!

Brøndby nedkæmper tigrene igen igen!


Brøndby har i denne sæson haft for vane at komme foran i sine Superliga-kampe; i 14 ud af holdets hidtil 20 ligakampe er det de blågule, der har scoret først - således også da man mødte FC Nordsjælland på Farum Park i oktober i et opgør, der endte 1-1. Hjemmeholdet må fortsat slås med en hel del skader til stamspillerne, men søndag lykkedes det trods overvægt i spil og chancer til Randers FC at tage alle tre point med hjem fra Kronjylland. Dermed undgik BIF at blive indhentet af subtoprivalerne fra Farum, der før 21. runde er tre point efter. Også historisk set er der masser at have optimismen i for værterne forud for den vigtige kamp søndag eftermiddag: BIF har således kun tabt to gange på eget græs mod Tigrene fra Farum i 16 indbyrdes opgør, og sidst de to klubber mødtes i Brøndby, vandt de blågule overbevisende med 4-0.

Hjemmeholdet har derudover en ekstra gulerod hængende foran snuden, eftersom man med en sejr midlertidigt vil overhale ærkerivalerne, FC København, og hoppe op på tredjepladsen, før de forsvarende mestre spiller på udebane mod OB i den sene søndagskamp. Til trods for den acceptable femteplads - set i lyset af efterårets nedtur - har FCN en del at skulle have rettet op på på udebane. Hjulmand & Co. er Superligaens med afstand dårligste udehold, og i ni kampe på fremmed græs er det blot lykkedes holdet at vinde én gang, mens hele syv opgør er tabt. Vender skuden søndag for FCN? Det tror vi ikke. BIF har bevist, at holdet kan vinde trods skader blandt stamklientellet, og FCN fortsatte sin dårlige udebanestatistik i forårspremieren i Esbjerg (1-2). Vi satser derfor på 1-tallet til odds 2.15 og på, at hjemmeholdet scorer først for 15. gang i sæsonen (odds 1.65).

Hjemmeholdet må undvære de skadede spillere Khalid Boulahrouz, Martin Albrechtsen, Michael Falkesgaard, Bram Verbist og Mikkel Thygesen. FCN er uden Kasper Lorentzen og Søren Christensen. Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

Spilforslag: Sats på, at BIF vinder til odds 2.15

Spil på Brøndby sejr på Unibet!

Ståle og Løverner får det svært i Odense (Spilforslag til OB - FCK)


Både OB og FC København går søndag aften på banen med skuffelse i umiddelbar erindring. Mens De Stribede ikke magtede at følge den flotte sejr i forårspremieren mod FC Midtjylland op med point i Esbjerg, gik det søndag helt galt for Løverne, der blev splittet ad 1-5 i Parken af selvsamme FCM.

Der bør derfor ikke være nogen tvivl om, at det er 22 "blodtørstige" spillere, der skal dyste i den sene søndagskamp i 21. runde. Hjemmeholdet har derudover den motivationsfaktor, at det ikke er lykkedes at besejre københavnerne i Superligaen i knap tre år. I efteråret vandt FCK 2-1 over OB i Parken takket være to scoringer i det sidste kvarters tid, og vi skal helt tilbage til 2008 for at finde det seneste målløse ligaopgør mellem de to klubber. Særligt kampene i Odense har været målrige de seneste sæsoner med 21 kasser i fem opgør. Over 3.5 mål i den sene søndagskamp kaster odds 2.90.

"FCK er nok påvirket af det og revanchelystne, og den slags kan få betydning begge veje, men det også for os efter seneste kamp mod Esbjerg, hvor der ikke var ret meget, der fungerede. Så vi skal hæve skuldrene og kæmpe for at få de tre point denne gang", siger den FCK-ejede OB-spiller Mustafa Abdellaoue til klubbens hjemmeside.

Det er endnu uvist, hvorvidt gæsternes førstemålmand, Johan Wiland, bliver helt klar til opgøret, ligesom Rurik Gislason har døjet med en skade siden nederlaget til FCM. Særligt førstnævntes deltagelse ligner en faktor, der kan blive ganske afgørende, så man gør klogt i at følge med på diverse hjemmesider. Det var en til tider noget nær skandaløs præstation, FCK'erne leverede i opgøret mod FCM i søndags, og det skal blive spændende at se, om de har psyken til at rejse sig 100 pct. igen. Ståle Solbakken har gjort det før, men spørgsmålet er, om han har det nødvendige materiale til at besejre odenseanerne.

Tre ud af de seneste fem ligakampe mellem OB og FCK er endt uafgjort, og det ligner også et godt bud denne søndag aften i marts til odds 3.55. 0-0 bliver det næppe, så herfra skal resultattippet lyde på 1-1 (odds 7.00) eller 2-2 (12.50). Odds 1.90 på udesejren frister ikke umiddelbart, og skal vi hælde til en af siderne, bliver det til OB's fordel på grund af det fine odds 4.10 på hjemmesejren.

OB har Mads Toppel i karantæne, mens det samme gør sig gældende for gæsternes hjemvendte angriber, Andreas Cornelius, der blev udvist i kampen mod FCM.

Spilforslag: Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.55

Spil på OB, FCK eller uafgjort på Unibet!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.