Gå videre til hovedindholdet

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!


Bonusvæddemål til Superligaen på Scandic Bookmakers


Tilbuddet er simpelt! Det eneste, du skal gøre for at kvalificere dig til en bonus, er at lave en indbetaling, placere en fireling (eller derover), og hvis Brøndby eller OB vinder på søndag, så giver Scandic Bookmakers dig et bonusvæddemål på op til 250 DKK. Med odds 1.18 på enten Brøndby eller OB sejr kan du ikke komme tættere på et risikofrit væddemål i weekenden.

Hent dit bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Vilkår for dit bonusvæddemål


Besøg Scandic Bookmakers hjemmeside og tag del i tilbuddet her:

Hent dit bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers nu!

Dette tilbud gælder kun inviterede kunder. Kun kunder, der modtager dette tilbud direkte fra Scandic Bookmakers, kan deltage. Indbetal og placér en fireling i weekenden, og hvis Brøndby eller OB vinder på søndag, så giver vi dig et bonusvæddemål. Bonussen vil være 50% af din kvalificerende indsats. Indbetal og placer en femling i weekenden, og hvis Brøndby eller OB vinder på søndag, så giver vi dig et bonusvæddemål. Dit bonusvæddemål vil være 75% af din kvalificerende indsats. Indbetal og placer en seksling i weekenden, og Brøndby eller OB vinder på søndag, så giver Scandic Bookmakers dig et bonusvæddemål. Dit bonusvæddemål vil være 100% af din kvalificerende indsats. Dine kvalificerende spil skal placeres imellem 00:00 BST den 20 marts og 18:00 BST den 23. marts og afgøres inden den 23 marts 23:59 BST. Væddemålet skal være på mindst 100 DKK, og en indbetaling på minimum 100 DKK skal gennemføres i kampagneperioden. Dit bonusvæddemåls størrelse er baseret på dit største kvalificerende spil i perioden. Maksimalt bonusvæddemål er 250 DKK, og der er maksimalt en bonus pr. kunde. Der kan spilles på alle sportsmarkeder, og der kan spilles som pre-match eller in:play. For at kvalificere sig skal hver valg på kuponen placeres til odds 1,5 eller højere. Bonussen vil blive krediteret til kundens konto d. 24. marts og skal gennemspilles 3 gange til minimum odds 1,5 før beløbet kan udbetales. Bonusvæddemålet er gældende i 60 dage. Er det ikke gennemspillet efter denne periode, vil det og gevinster vunder herfra blive fjernet fra kundens konto. Bonusvæddemål og "bonuspenge" kan ikke bruges til at kvalificere sig til denne kampagne. Almindelige Scandic Bookmakers regler og betingelser er gældene.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM?

Er du klar til braget mellem F.C. KØBENHAVN og FC MIDTJYLLAND? Rundens store kamp er naturligvis i Parken, hvor FCK løver skal måle tandsæt med FCMs ulve. Kampen har lagt markant til i rivalisering mellem de to klubber på det seneste efter hedens helte har fået smag for mesterskaber og en bidsk retorik, der ikke lader FC København noget at høre. Der er gratis billetter til topbraget her.
I de følgende kigger vi nærmere på, hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM? Tak til Nordicbet for input.
Tilbud til ugens kamp fra MrGreen Vi kan lige lægge ud med et tilbud til ugens kamp, der naturligvis er FCK - FCM på MrGreen. Spil for minimum 200 kr. på kampen og modtag et freebet på 50 kr. for hver scoring i kampen! Er du klar? Kun spil for minimum 200 kr. er gældende, og freebet krediteres indenfor 24 efter at kampen er afgjort. Generelle regler og vilkår gælder
Mere om topbraget mellem FCK og FCM FC København er 18-5-5 hjemme mod FC Midtjylland, men senest trak de midtjyske gæste…

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.