Gå videre til hovedindholdet

Superliga TV: Cornelius gør comeback med mål

http://youtu.be/a8xw7DI3Su8


Superliga TV med Unibet - Nyt om Cornelius


Superligastarten er det forårstegn, som vi er så mange danske fodboldtilhængere, der har ventet på i månedsvis. Nu er vi der endelig, og søndag er der lagt op til en spændende dyst i Aarhus, når klubberne fra landets to største byer brager sammen. Unibet giver dig mulighed for et risikofrit freebet på kampen:

Spil risikofrit på opgøret mellem AGF og FCK her!

Hvor ser man Superliga TV på nettet?


Alle kampe kan ses på Unibet. Det kræver blot, at du har en konto med penge på.

Her kigger vi lidt nærmere på Superligaens første runde. Mens hjemmeholdet, AGF, hurtigt kan blive en del af nedrykningsfeltet, kæmper gæsterne, FC København, for at indhente FC Midtjylland i toppen af landets bedste række. Alt andet end point søndag er kort sagt uacceptabelt for Løverne, der har en DM-titel at forsvare.

I videoen ovenfor giver Unibet ordet til Anders Sigdal og Per Marxen, der står klar i Unibet Superliga TV studiet for at komme med deres analyse af kampen mellem AGF og FC København:

Klik her for at se alle Unibets odds på Superligaen!

Spilforslag til Superliga kampen mellem AGF og FCK


Søndag eftermiddag skal vi som nævnt ovenfor være vidner til et opgør mellem to klubber, der sluttede efteråret af i henholdsvis dur og mol; mens de forsvarende mestre, FC København, vandt de sidste tre ligakampe i 2013, fik AGF kun et enkelt point i sine sidste fire sidste opgør i Superligaen.

Klik her for at se Unibets gode odds på Superligaen!

Peter Sørensen håber, at tavlen er visket ren - i hvert fald i hovedet på spillerne, der virkede modløse og uden tro på tingene i de sidste to kampe på udebane mod henholdsvis OB (1-4) og FC Midtjylland (0-3).

Ståle Solbakken derimod skal med den hjemvendte topscorer Andreas Cornelius som galionsfigur forsøge at holde den kurs, nordmanden udstak efter sit trænercomeback i hovedstadsklubben - en kurs, som Løverne (og sandsynligvis en hel del andre) tror på, vil føre dem til endnu en mesterskabstitel. Da de to hold mødtes i Parken i femte spillerunde, endte det med en 1-1-pointdeling, men selvom det var et ganske andet og mere tamt FCK-mandskab dengang, så er uafgjort ikke noget uvant resultat mellem klubberne fra landets to største byer:
Seks ud af de seneste otte indbyrdes ligakampe er endt uden vinder - fire gange 00 og to gange 1-1.

Mens hjemmeholdet slås for at lægge afstand fra nedrykningsstregen, der før forårspremieren er tre point væk, er alt andet end point på kontoen uacceptabelt for gæsterne, hvis mission det er at lukke hullet på seks point op til FCM. FCK viste klassen i den netop overståede Atlantic Cup i Portugal, som københavnerne vandt med tre sejre ud af tre mulige og uden at indkassere så meget som ét mål. AGF vandt sin sidste træningskamp 2-1 over georgiske FC Zestafoni - et opgør, hvor cheftræner Sørensen især erklærede sig tilfreds med den defensive organisation. Ingen af de to klubber har spillere i karantæne.

Unibet forudser i deres oddsforslag en hård fight i Aarhus, hvor gæsterne i sidste ende trækker sig ud som vindere. Man kan ganske enkelt ikke forestille sig, at hjemmeholdets defensiv kan holde stærke og alsidige københavnske offensivspillere som Jørgensen, Cornelius, Gislason og Vetokele fra fadet. 2-1 i mestrenes favør ligner et realistisk resultat til odds 9.00. Spilforslag:

Sats på, at FC København vinder til odds 1.78!

Klik her for at se Unibets gode odds på Superligaen!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.