Gå videre til hovedindholdet

Konkurence: Vind Billetter Til Champions League Finalen

Danske Spil afholder lige nu en konkurrence, du ikke bør gå glip af, hvis du bare er det mindste fodboldinteresseret. Vær med i konkurrencen, og vind billetter til Champions League finalen:

Vind billetter til Champions League finalen med Danske Spil!


Vind billetter til Champions League finalen i maj


Kunne du tænke dig at sidde på tilskuerrækkerne, når årets Champions League-finale fløjtes i gang? Danske Spil sætter fly og hotel for to personer samt to billetter til finalen 25. maj i Lissabon på spil i deres konkurrence "Vind billetter til Champions League finalen".

Deltag og vind billetter til Champions League finalen her!

Sådan er du med i konkurrencen


For at være med i konkurrencen skal du spille på Oddset. Den kupon, som har det højeste odds, og som indeholder mindst en Champions League-kamp vinder finaleturen. Du må gerne kombinere dine Champions League væddemål med kampe fra andre sportsgrene og ligaer - bare din kupon indeholder ét eller flere Champions League-væddemål.

Du kan spille her på Danske Spils hjemmeside, du kan spille på mobilen, eller du kan spille med dit spilkort. Det spil med det højeste odds, som er gået hjem, vinder:

Vind billetter til Champions League finalen med Danske Spil!

Bliver det dig, som skal til Lissabon og heppe med på årets finale, ja så ringer Danske Spil dig op efter den 30. april, når konkurrencen slutter. Konkurrencen gælder fra den 18. februar 2014 til 30. april 2014. Kuponer som indeholder kampe som afvikles efter d. 30/4 tæller ikke med i konkurrencen. Vinderne kontaktes via telefon og e-mail. Præmien indeholder fly og hotel for 2 personer samt 2 billetter til finalen 25. maj 2014 i Lissabon. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Leder du efter et rigtigt godt sted at spille, så kan du også kigge på vores bookmaker bonusoversigt, hvor vi viser de bedste bookmakerbonusser!

Så spil på Champions League og deltag i konkurrencen om en uforglemmelig tur til finalen i Lissabon. Vind billetter til Champions League finalen med Danske Spil allerede i dag!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.

Hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM?

Er du klar til braget mellem F.C. KØBENHAVN og FC MIDTJYLLAND? Rundens store kamp er naturligvis i Parken, hvor FCK løver skal måle tandsæt med FCMs ulve. Kampen har lagt markant til i rivalisering mellem de to klubber på det seneste efter hedens helte har fået smag for mesterskaber og en bidsk retorik, der ikke lader FC København noget at høre. Der er gratis billetter til topbraget her.
I de følgende kigger vi nærmere på, hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM? Tak til Nordicbet for input.
Tilbud til ugens kamp fra MrGreen Vi kan lige lægge ud med et tilbud til ugens kamp, der naturligvis er FCK - FCM på MrGreen. Spil for minimum 200 kr. på kampen og modtag et freebet på 50 kr. for hver scoring i kampen! Er du klar? Kun spil for minimum 200 kr. er gældende, og freebet krediteres indenfor 24 efter at kampen er afgjort. Generelle regler og vilkår gælder
Mere om topbraget mellem FCK og FCM FC København er 18-5-5 hjemme mod FC Midtjylland, men senest trak de midtjyske gæste…