Gå videre til hovedindholdet

Thorgan Hazard vil slå til i Chelsea

Thorgan Hazard er lejet ud fra Chelsea, men han mener selv, han snart har niveauet til at spille for den engelske storklub.

På lørdag spiller Chelsea på udebane mod Stoke, og hvis gæsterne tager de tre point med hjem, kan du hente odds 1.57. Hvis Chelsea vinder kampen med 2-0, giver det odds 7.50 hos Bet365. Det er gode odds, og du kan spille her:

Spil på Chelseas kampe med dansk licenserede Bet365!


Få de bedste odds på Bet365 og en super velkomstbonus


Klik på banneret her for at få 1000 kr. i velkomstbonus:

Bet365 VM Velkomstbonus

Thorgan Hazard og hans storebror Eden


Sidste sommer blev den unge stjerne Eden Hazard hentet til den engelske storklub Chelsea, men hans lillebror Thorgan Hazard kom også samtidig til den engelske klub. Eden er allerede en stor profil i den engelske Premier League, men Thorgan har endnu ikke spillet for Chelsea, da han siden ankomsten har været lejet ud til den belgiske klub Zulte Waregem.

- Da jeg kom til Chelsea i 2012 vidste jeg, at jeg ikke ville blive stamspiller fra start. Men jeg valgte Chelsea, da jeg håber en dag at spille på samme hold som Eden. Det er min drøm, siger Thorgan Hazard.

- Efter halvandet år i Zulte Waregem føler jeg, at jeg nærmer mig niveauet på Chelseas førstehold, men jeg er der stadig ikke helt. Så jeg tror ikke, at Chelsea bliver næste skridt i min karriere, siger han til slut.

Spil på Chelseas kampe med dansk licenserede Bet365!

Den 20-årige Hazard er lejet ud til den belgiske klub resten af sæsonen, og herefter regner han med, at han skal lejes ud til en større klub.

På lørdag spiller Chelsea på udebane mod Stoke, og hvis gæsterne tager de tre point med hjem, kan du hente odds 1.57. Hvis Chelsea vinder kampen med 2-0, giver det odds 7.50 hos Bet365. Hvis kampen ender 0-0, refunderer Bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med deres fantastiske tilbud "Målløst - Pengene tilbage". Det er et tilbud, der bringer spændingen tilbage i de målløse opgør.

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, oddsforslag og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på.

Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365


Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.