Gå videre til hovedindholdet

Spilforslag til Tottenham - Stoke i Premier League PLUS risikofrit væddemål!

Her bringer vi et spilforslag fra Betfair. Spilforslaget er til en af dagens kampe i Premier League, Tottenham mod Stoke. Der satses på et 1-tal til odds 1,53.

I denne artikel kan du læse mere om dagens spilforslag og om det risikofrie væddemål!

Spil på dagens Premier League kamp med spilforslag og risikofrit væddemål!


Spil på Betfair med et risikofrit væddemål på 350 kr. og op til 7.500 kr. i cashback


Spil minimum 350 kr på dit første spil på spillebørsen inden 7 dage efter din tilmelding. Taber du dit spil, refunderer Betfair op til 350 kr.:

Betfair risikofrit væddemål på 350 kr.

Spilforslag til Premier League kampen Tottenham - Stoke


På trods af Spurs dårlige hjemmebanestatistik, så tror Betfair på dem i dag over Stoke. Tottenham har ikke været gode hjemme i denne sæson, men på et tidspunkt vender det for dem, og de begynder at omsætte deres mange chancer, som de tilspiller sig hjemme, til mål. I dag kunne være dagen!

Spil på dagens Premier League kamp med spilforslag og risikofrit væddemål!

Spilforslag fra Betfair til dagens Premier League kamp!Oppe i front råder Tottenham over Soldado og tilbagevendte Adebayor. Med disse to klassespillere kan det undres, at det blot er blevet til 19 mål i 18 kampe for Spurs. Forklaringen er ganske simpel for Adebayor, der først efter manager skiftet (to kampe siden) er blevet fortrukket i front. Med Soldado er det en anden historie, manden mangler ganske simpelt selvtillid efter skiftet fra Spanien, men det må blot være et spørgsmål om tid, før han begynder at sparke læderet i kassen.

Tottenhams hjemmestats hedder 3-3-3, hvilket ikke er prangene, hvis man vil være et tophold. Men mon ikke managerskiftet vil ændre denne statistik positivt. Man kan allerede set de første ændringer med mere direkte spil og spil ud over kanterne. Dette skal nok komme Spurs til gode, og allerede i dag.

Stoke røg ind i en ordentlig snitter 2. juledag, da de tabte med hele 5-1 hos Newcastle og samtidig mistede to mand fra startformationen med to røde kort. De er begge i karantæne i dagens opgør og første målmand Asmir Begovic er også ude med en brækket finger. Dette skal kunne mærkes på et hold fra den tunge del af tabellen, og for et hold der er det dårligste i Premier League på udebane i sæsonen, med blot én sejr og seks nederlag i ni kampe. Altså er det kun blevet til fem point på udebane indtil nu for Stoke, og i deres sidste fem udekampe, har det hentet bolden ud af eget net 15 gange.

Tiltrods for Tottenhams ikke alt for prangende hjemmebanestatistik, så er Betfair overbevist om, at de napper alle tre point mod udesvage Stoke. Spil på 1-tallet, for Tottenham vinder!

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, oddsforslag og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på.

Du kan lige nu oprette en konto på Betfair og få et risikofrit væddemål på 350 kr.:

Opret konto på Betfair


Tilmeld dig Betfair og få din velkomstbonus her!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.