Gå videre til hovedindholdet

Vind landskampsbilletter til braget mellem Danmark og Italien!

Kunne du tænke dig at vinde billetter til landskampsbraget mellem Danmark og Italien på fredag? Det har du mulighed for i denne konkurrence online, der afholdes af Unibet. Det er enkelt at være med, og der følger en masse andet med i posen, hvis du vælger at tilmelde dig. Der findes 2 vindere, der hver vinder 2 billetter, så der er mulighed for at invitere en kammerat eller et familiemedlem med.

Vind 2 landskampsbilletter til kampen mellem Danmark og Italien!

Vind landskampsbilletter - sådan gør du


Danmark spiller på fredag den vigtigste landskamp i år, hvor Italien er modstanderen. Kun en sejr tæller for Danmark, hvis vi skal bevare håbet om en plads til VM næste år i Brasilien! Italien er allerede kvalificeret, og vi håber, at det kan være til Danmarks fordel. Du har nu mulighed for at komme ind og støtte det danske landshold i Parken sammen med Unibet! Unibet udlover nemlig 2 x 2 billeter til Danmarks spændende kamp imod Italien! Følgende skal du gøre for at deltage om 2 billetter til Parken: Du har 2 muligheder for at fingrene i disse billetter, dog SKAL du tilmelde dig kampagnen for at kunne deltage. Er du ny kunde, skal du først oprette en konto via links her på siden. Herefter kan du tilmelde dig konkurrencen.. Det kræves, at du er logget ind for at kunne tilmelde dig denne kampagne! Bemærk, at Unibet ifølge lovgivningen skal anmode om log in ved hjælp af NemID. Det er for at indbetalte midler og gevinster kan være helt sikre. Når du har oprettet en konto, skal du enten: 1. Foretage mindst en indbetaling fra en mobil enhed i tidsrummets tirsdag den 8. oktober kl. 12 til og med onsdag den 9. oktober kl. 23:59. Der vil blive trukket lod imellem alle, som har foretaget en mobil indbetaling i dette tidsrum, og vinderen vil få direkte besked torsdag den 9. oktober, eller 2. Spille på resultatet af Danmark-Italien i tidsrummet tirsdag den 8. oktober kl. 12 til og med onsdag den 9. oktober kl. 23:59. Der vil blive trukket lod imellem alle, som har placeret et spil på Resultatet af VM-kvalifikationskampen Danmark-Italien i dette tidsrum, og vinderen vil få direkte besked torsdag den 9. oktober. Støt op om Danmarks kamp imod Italien! Ved at tilmelde dig accepterer du Unibets regler & vilkår.

Vind 2 landskampsbilletter til kampen mellem Danmark og Italien!

Regler og vilkår for vind landskampsbilletter kampagnen


Du skal tilmelde dig denne kampagne, før du enten foretager en indbetaling fra en mobil enhed eller placerer spil for at have mulighed for at vinde 2 billetter. Kun indbetalinger og spil efter tilmelding vil tælle med i denne kampagne. Kun indbetalinger fra en mobil enhed i perioden tirsdag den 8. oktober kl. 12 til onsdag den 9. oktober kl. 23.59 vil kvalificere sig til lodtrækningen om 2 billetter. Lodtrækningen vil blive foretaget baseret på tilfældig udvælgelse af en spiller, som har opfyldt kravende til denne kampagne. Kun odds på resultatet i VM-kvalifikationskampen imellem Danmark og Italien er gældende i denne kampagne. Der er intet minimumskrav til indsats. Spil fra mobilen tæller ligeledes med, og vinderne vil få direkte besked torsdag via mail eller opkald, hvor information om afhentning af billetter vil ske. Billetterne vil ligeledes blive fremsendt elektronisk. Man kan højst vinde 2 billetter. Skulle en spiller vinde begge kampagner, vil der blive trukket i blandt spillere, som har spillet på resultatet. De 2 billetter vil give adgang til Øvre C-tribunen til landskampen mellem Danmark og Italien fredag den 11. oktober kl. 20.15. Billetterne er personlige og skal benyttes af vinderne af kampagnen samt en ledsager. Billetterne kan ikke byttes til kontanter eller billetter til øvrige kampe. Unibet forbeholder retten til at annullere og/eller ændre dette tilbud, og Unibets generelle regler og vilkår er altid gældende

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.