Gå videre til hovedindholdet

Støt Knæk Cancer med 1 kr. og få 50 kr. til SpilNu - helt gratis!

Stå sammen med os og resten af Danmark - støt Knæk Cancer kampagnen på alle mulige og umulige måder.  Her er en mulighed, som er rent win-win for dig. Du kan nemlig give 1 kr. til Knæk Cancer samtidig med, at du får 50 kr. gratis til dig selv på SpilNu. De 50 kr. kan du jo selv bestemme, hvordan du vil bruge. Du kan måske spille de gratis 50 kr. til et endnu større beløb, som du så kan donere (noget af) til Knæk Cancer. Det er helt op til dig! Bemærk, at du skal benytte en SpilNu bonuskode. Se, hvordan du gør nedenfor! Del gerne denne side med dine venner, så de også kan få 50 kr. gratis og donere 1 kr. til Knæk Cancer!

Få 50 kr. gratis til dig selv og støt Knæk Cancer med 1 kr. på SpilNu!

Sådan giver du 1 kr. til Knæk Cancer og får 50 kr. gratis


Du skal først tilmelde dig SpilNu via dette link, hvor du tilmelder dig. Husk at benytte SpilNu bonuskoden TRD50, som giver dig 50 kr. gratis på din konto. Du skal ikke selv indbetale noget, men du kan ikke hæve pengene, før du har spillet med dem på SpilNu. Se nærmere nedenfor.

Opret en konto på SpilNu med bonuskoden TRD50 få 50 kr. gratis!

Støt Knæk Cancer med et "Like"


Når du har klikket dig ind på SpilNus hjemmeside, finder du nederst deres link til Facebook. Klik på "Synes godt om" eller "Like", og for hver Facebook ven, som SpilNus Facebookside har, donerer SpilNu 1 Kr. til Knæk Cancer kampagnen. På den måde har du både fået 50 kr. gratis til dig selv og - ikke mindst - givet 1 kr. til Knæk Cancer. Bemærk, at SpilNu opgør antallet af Facebook venner lørdag den 26. oktober kl. 22:30, så skynd dig. Du kan jo dele denne side med din familie og venner, hvis du synes, at de skal have 50 kr. gratis og samtidig skal støtte Knæk Cancer med 1 kr.

Opret en konto på SpilNu med bonuskoden TRD50 få 50 kr. gratis!

Mere om Knæk Cancer kampagnen


Kræftens Bekæmpelse og TV 2 er sammen om at Knække Cancer. En stor del af sendefladen på TV 2 i uge 43 vil være dedikeret til Knæk Cancer. I en række programmer vil de sætte fokus på kræft – både for at informere, skildre personlige fortællinger om folk, der har kræft helt tæt på livet og løbende indsamle penge. De vil sætte fokus på aktiviteter, der støtter op om Knæk Cancer rundt om i landet og den store fire-timers indsamling, som kulminerer i et stort liveshow på lørdag d. 26. oktober. Programfladen dækker flere dokumentarprogrammer, TV 2-regionerne, NYHEDERNE, TV 2 News, ”Go’ morgen Danmark”, ”Go’ aften Danmark”, ”Hvem vil være Millionær?”, ”Vild med dans knækker cancer” og naturligvis i ”Knæk Cancer Live!”.

Bonusbetingelser for SpilNu Bonuskoden


Bonuskoden TRD50 indløser 50 kr., men kun hvis du benytter dig af links her på siden. Ved indløsning af denne bonus gælder følgende:


  • Denne bonus er kun gældende for nye kunder og må kun bruges en gang pr. person.

  • Du kan kun have en aktiv bonus ad gangen. Bonussen må derfor ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud.

  • Du får 50 kr. ekstra at spille for med bonuskoden til SpilNu. Pengene står på din spillekonto med det samme, og du kan gå i gang med at spille. Før du kan få udbetalt bonussen skal du spille for 20 gange bonus og indskud.

  • Du har 90 dage til at spille bonussen fri fra tidspunktet fra det tilsvarende indskud. Er en bonus ikke indløst indenfor denne periode, forbeholder SpilNu sig retten til at tilbagekalde denne.

  • Udover dette er SpilNus almindelige betingelser altid gældende.


Her kan du læse, hvordan du benytter SpilNu bonuskoder!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.