Gå videre til hovedindholdet

Spændende kampe for og gode odds på Swansea i Premier League

Michael Laudrups Swansea har ikke helt fået den start på Premier League, som klubben havde håbet på, og efter syv runder ligger holdet på en 15. plads i Premier League med syv point, hvilket er lige så mange point som Norwich, der ligger under nedrykningsstregen. Nu er landskampspausen slut og forude venter tre vigtige opgør med gode odds for det walisiske mandskab startende lørdag eftermiddag, hvor Sunderland gæster Liberty Stadium.

Spil på Premier League med Bet365's gode odds


Klik på banneret her for at få 1000 kr. i velkomstbonus:

Bet365 VM Velkomstbonus

Sunderland giver ikke dårlige odds for Swansea


Sunderland har endnu sin første ligasejr til gode i Premier League i denne sæson, og det fik konsekvenser for den italienske manager Paolo di Canio, der blev fyret af Sunderland-ledelsen. Ny mand bag roret er Gus Poyet, og det bliver ikke en nem kamp, erkender den danske manager i en live fodbold kommentar til Swanseas hjemmeside. Sunderland har nogle rigtig gode spillere i truppen, og vi respekterer dem. De har en ny manager, og spillerne vil gøre deres bedste for at vise ham, at de skal spille fra start, udtaler Michael Laudrup.

Efter Sunderland i Premier League venter i næste uge Europa League-opgør mod russiske Kuban Krasnodar og ligakamp mod West Ham, og sejre i alle tre kampe vil give en masse selvtillid, fortæller Laudrup videre. Hvis vi kan få to gode resultater i ligaen og en sejr torsdag, så ligger vi komfortabelt i tabellen og har det ene ben videre i Europa League. Det vil betyde meget for os med den selvtillid, det giver. Men vi skal vinde, lyder det fra Laudrup.

Swansea City LogoSwansea har imponeret i sin første europæiske turnering nogensinde med to sejre i lige så mange kampe i Europa League. De to sejre placerer holdet solidt i toppen af gruppen, og da næste uges modstander, Kuban Krasnodar, endnu har sit første point til gode i gruppespillet, så er der gode muligheder for, at Swansea-holdet kan tage et stort skridt videre mod næste runde.

Hos bet365 har man allerede Premier League odds klar på Swanseas næste to kampe samt Europa League-opgøret i næste uge, og hvis Swansea vinder samtlige tre kampe, så giver det odds 4,24.

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, odds og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på. Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365


Tilmeld dig Bet365 og få gode odds her!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.

Hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM?

Er du klar til braget mellem F.C. KØBENHAVN og FC MIDTJYLLAND? Rundens store kamp er naturligvis i Parken, hvor FCK løver skal måle tandsæt med FCMs ulve. Kampen har lagt markant til i rivalisering mellem de to klubber på det seneste efter hedens helte har fået smag for mesterskaber og en bidsk retorik, der ikke lader FC København noget at høre. Der er gratis billetter til topbraget her.
I de følgende kigger vi nærmere på, hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM? Tak til Nordicbet for input.
Tilbud til ugens kamp fra MrGreen Vi kan lige lægge ud med et tilbud til ugens kamp, der naturligvis er FCK - FCM på MrGreen. Spil for minimum 200 kr. på kampen og modtag et freebet på 50 kr. for hver scoring i kampen! Er du klar? Kun spil for minimum 200 kr. er gældende, og freebet krediteres indenfor 24 efter at kampen er afgjort. Generelle regler og vilkår gælder
Mere om topbraget mellem FCK og FCM FC København er 18-5-5 hjemme mod FC Midtjylland, men senest trak de midtjyske gæste…

Spilforslag til søndagens 3 Superliga-kampe!

Superligaen nærmer sig de mere afgørende faser. Søndag er der 3 kampe i Superligaen, og her bringer vi oddsfiduser og spilforslag til alle kampene.

Spil på kampene med nogle af de bedste odds fra Unibet!

Her er oversigten over søndagens tre Superliga:

Viborg FF 3.30 Uafgjort 3.45 Esbjerg 2.08 (Kickoff søndag 14:00)
Brøndby IF 2.15 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 3.20 (Kickoff søndag 17:00)
OB 4.10 Uafgjort 3.55 FC København 1.90 (Kickoff søndag 19:00)