Gå videre til hovedindholdet

Spændende kampe for og gode odds på Swansea i Premier League

Michael Laudrups Swansea har ikke helt fået den start på Premier League, som klubben havde håbet på, og efter syv runder ligger holdet på en 15. plads i Premier League med syv point, hvilket er lige så mange point som Norwich, der ligger under nedrykningsstregen. Nu er landskampspausen slut og forude venter tre vigtige opgør med gode odds for det walisiske mandskab startende lørdag eftermiddag, hvor Sunderland gæster Liberty Stadium.

Spil på Premier League med Bet365's gode odds


Klik på banneret her for at få 1000 kr. i velkomstbonus:

Bet365 VM Velkomstbonus

Sunderland giver ikke dårlige odds for Swansea


Sunderland har endnu sin første ligasejr til gode i Premier League i denne sæson, og det fik konsekvenser for den italienske manager Paolo di Canio, der blev fyret af Sunderland-ledelsen. Ny mand bag roret er Gus Poyet, og det bliver ikke en nem kamp, erkender den danske manager i en live fodbold kommentar til Swanseas hjemmeside. Sunderland har nogle rigtig gode spillere i truppen, og vi respekterer dem. De har en ny manager, og spillerne vil gøre deres bedste for at vise ham, at de skal spille fra start, udtaler Michael Laudrup.

Efter Sunderland i Premier League venter i næste uge Europa League-opgør mod russiske Kuban Krasnodar og ligakamp mod West Ham, og sejre i alle tre kampe vil give en masse selvtillid, fortæller Laudrup videre. Hvis vi kan få to gode resultater i ligaen og en sejr torsdag, så ligger vi komfortabelt i tabellen og har det ene ben videre i Europa League. Det vil betyde meget for os med den selvtillid, det giver. Men vi skal vinde, lyder det fra Laudrup.

Swansea City LogoSwansea har imponeret i sin første europæiske turnering nogensinde med to sejre i lige så mange kampe i Europa League. De to sejre placerer holdet solidt i toppen af gruppen, og da næste uges modstander, Kuban Krasnodar, endnu har sit første point til gode i gruppespillet, så er der gode muligheder for, at Swansea-holdet kan tage et stort skridt videre mod næste runde.

Hos bet365 har man allerede Premier League odds klar på Swanseas næste to kampe samt Europa League-opgøret i næste uge, og hvis Swansea vinder samtlige tre kampe, så giver det odds 4,24.

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, odds og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på. Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365


Tilmeld dig Bet365 og få gode odds her!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.