Gå videre til hovedindholdet

Spændende afgørelse i VM kvalifikation - gruppe H

Der venter en vanvittig spændende afslutning i VM-kvalifikationsgruppe H, hvor hele fire hold er involveret i kampen om den direkte kvalifikation til VM i Brasilien næste sommer og andenpladsen, der med al sandsynlighed medfører play off-kampe.

I denne artikel kigger vi nærmere på VM-kvalifikationsgruppe H!


Lav dine spil på VM kvalifikation med Bet365 og få super velkomstbonus


Klik på banneret her for at få 1000 kr. i velkomstbonus:

Bet365 VM Velkomstbonus

De sidste spillerunder bliver (naturligvis) afgørende


Før de sidste to spillerunder, der bliver afviklet fredag og tirsdag, ser stillingen blandt de fire tophold i gruppen således ud:


Pos.


Team

GPPtsWDLGFGA+/-1


England

816440253222


Ukraine

815431194153


Montenegro

81543115874


Poland

8133411899England indtager lige nu førersædet, og betting eksperterne har da også Roy Hodgsons mandskab som favorit til at tage førstepladsen i gruppen, men det bliver på ingen måde nemt for det engelske landshold, der i sine to sidste kampe skal op mod Montenegro og Polen. Dog har englænderne fordel af hjemmebane i de to opgør, men der skal sandsynligvis seks point ind på kontoen for at sikre den direkte kvalifikation.

Landsholdsanfører Steven Gerrard er med sine 105 landskampe på bagen en erfaren herre på det engelske landshold, og Liverpool-spilleren glæder sig til de kommende to kampe, der kan gøre England til VM-deltagere. Han udtaler: "Man kan være nervøs og frygte det, eller man kan glæde sig, se frem til det og prøve at nyde det. Det her er kampene, man drømmer om fra en tidlig alder, at spille for England med chancen for at kvalificere sig til VM i Brasilien. Det er det, der gør mig sulten, og jeg er sikker på, at de andre gutter har det på samme måde".

Polen har på papiret det sværeste udgangspunkt i gruppe H. Holdet har færrest point af de fire hold, og skal ydermere spille de to sidste kampe på udebane mod henholdsvis Ukraine og England, hvilket gør vejen til VM noget besværlig for Robert Lewandowski og co.

Bet365, der tilbyder spil på fodboldkampen på Wembley fredag aften mellem England og Montenegro, har hjemmeholdet som klare favoritter. I skrivende stund hedder oddsene 1,33 – 5,00 – 9,00 for henholdsvis hjemmesejr, uafgjort og udesejr.

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, oddsforslag og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på. Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365


Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.

Hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM?

Er du klar til braget mellem F.C. KØBENHAVN og FC MIDTJYLLAND? Rundens store kamp er naturligvis i Parken, hvor FCK løver skal måle tandsæt med FCMs ulve. Kampen har lagt markant til i rivalisering mellem de to klubber på det seneste efter hedens helte har fået smag for mesterskaber og en bidsk retorik, der ikke lader FC København noget at høre. Der er gratis billetter til topbraget her.
I de følgende kigger vi nærmere på, hvad skal man spille på topkampen mellem FCK og FCM? Tak til Nordicbet for input.
Tilbud til ugens kamp fra MrGreen Vi kan lige lægge ud med et tilbud til ugens kamp, der naturligvis er FCK - FCM på MrGreen. Spil for minimum 200 kr. på kampen og modtag et freebet på 50 kr. for hver scoring i kampen! Er du klar? Kun spil for minimum 200 kr. er gældende, og freebet krediteres indenfor 24 efter at kampen er afgjort. Generelle regler og vilkår gælder
Mere om topbraget mellem FCK og FCM FC København er 18-5-5 hjemme mod FC Midtjylland, men senest trak de midtjyske gæste…

Spilforslag til søndagens 3 Superliga-kampe!

Superligaen nærmer sig de mere afgørende faser. Søndag er der 3 kampe i Superligaen, og her bringer vi oddsfiduser og spilforslag til alle kampene.

Spil på kampene med nogle af de bedste odds fra Unibet!

Her er oversigten over søndagens tre Superliga:

Viborg FF 3.30 Uafgjort 3.45 Esbjerg 2.08 (Kickoff søndag 14:00)
Brøndby IF 2.15 Uafgjort 3.40 FC Nordsjælland 3.20 (Kickoff søndag 17:00)
OB 4.10 Uafgjort 3.55 FC København 1.90 (Kickoff søndag 19:00)