Gå videre til hovedindholdet

Spændende afgørelse i VM kvalifikation - gruppe H

Der venter en vanvittig spændende afslutning i VM-kvalifikationsgruppe H, hvor hele fire hold er involveret i kampen om den direkte kvalifikation til VM i Brasilien næste sommer og andenpladsen, der med al sandsynlighed medfører play off-kampe.

I denne artikel kigger vi nærmere på VM-kvalifikationsgruppe H!


Lav dine spil på VM kvalifikation med Bet365 og få super velkomstbonus


Klik på banneret her for at få 1000 kr. i velkomstbonus:

Bet365 VM Velkomstbonus

De sidste spillerunder bliver (naturligvis) afgørende


Før de sidste to spillerunder, der bliver afviklet fredag og tirsdag, ser stillingen blandt de fire tophold i gruppen således ud:


Pos.


Team

GPPtsWDLGFGA+/-1


England

816440253222


Ukraine

815431194153


Montenegro

81543115874


Poland

8133411899England indtager lige nu førersædet, og betting eksperterne har da også Roy Hodgsons mandskab som favorit til at tage førstepladsen i gruppen, men det bliver på ingen måde nemt for det engelske landshold, der i sine to sidste kampe skal op mod Montenegro og Polen. Dog har englænderne fordel af hjemmebane i de to opgør, men der skal sandsynligvis seks point ind på kontoen for at sikre den direkte kvalifikation.

Landsholdsanfører Steven Gerrard er med sine 105 landskampe på bagen en erfaren herre på det engelske landshold, og Liverpool-spilleren glæder sig til de kommende to kampe, der kan gøre England til VM-deltagere. Han udtaler: "Man kan være nervøs og frygte det, eller man kan glæde sig, se frem til det og prøve at nyde det. Det her er kampene, man drømmer om fra en tidlig alder, at spille for England med chancen for at kvalificere sig til VM i Brasilien. Det er det, der gør mig sulten, og jeg er sikker på, at de andre gutter har det på samme måde".

Polen har på papiret det sværeste udgangspunkt i gruppe H. Holdet har færrest point af de fire hold, og skal ydermere spille de to sidste kampe på udebane mod henholdsvis Ukraine og England, hvilket gør vejen til VM noget besværlig for Robert Lewandowski og co.

Bet365, der tilbyder spil på fodboldkampen på Wembley fredag aften mellem England og Montenegro, har hjemmeholdet som klare favoritter. I skrivende stund hedder oddsene 1,33 – 5,00 – 9,00 for henholdsvis hjemmesejr, uafgjort og udesejr.

Vi har også en Facebook side om sportsnyheder, oddsforslag og spilfiduser, hvor du kan få tips til, hvad du skal spille på. Du kan lige nu oprette en konto på Bet365 og få en velkomstbonus på 1000 kr.:

Opret konto på Bet365


Tilmeld dig Bet365 og få din velkomstbonus her!

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.