Gå videre til hovedindholdet

Kom med et tip til fredagens landskamp og vind kolde kontanter!

Den velkendte bookmaker Betsafe udlodder 400 kr. i en konkurrence, som de kalder dagens kamp. Kom med dit bud på landskampen mellem Danmark og Italien samt spilforslag i en kommentar og vind. Mere enkelt kan det ikke være.

Klik her for at komme til Betsafe!

Analyse af landskamp mellem Danmark og Italien


Slut med langhårede spekulationer og tilbageholdende spil. Fredag aften skal Danmark foran et udsolgt nationalstadion kunne hive alle tre point mod Italien. Betsafe giver superodds 2,40 i denne landskamp. Danmark vinder over Italien til odds 2,40. Jeg må ærligt indrømme, at jeg i løbet af de senere år mere og mere er gledet interessemæssigt væk fra vores sportsbrand nummer 1, Det Danske Fodboldlandshold. Dette skyldes primært en knap så imponerende pointrække, men også en spillestil som, indtil videre i hvert fald, ikke har haft helt den samme snert som tidligere generationshold.

Klik her for at komme til Betsafe!

Nuvel, nu er jeg alligevel lidt fanget i en fin spændingsfornemmelse, for kan vi vinde over Italien fredag aften, tror jeg faktisk på, at vi kan være overordentlige heldige, og på trods af alt for mange manglende sejre, alligevel kan pakke spillerkufferten og kigge mod Rio. Italien vil til denne landskamp i København møde op med alle stjernerne inkl. Pirlo og Balotelli, men et eller andet siger mig alligevel, at træner Prandelli vil bænke nogle af de største notabiliteter. Italien er efter en ganske suveræn kval-turnering nemlig sikkert videre til selve slutrunden i Brasilien, og det skal kunne komme til at ses i en forventelig lidt mere eksperimenterende startopstilling. Omvendt Italien er Danmark fortsat et stykke for at kunne indløse en VM-billet. Vi er dybt afhængige af både egen indsats, men også bulgarsk pointtab i Armenien. En situation som selvfølgelig ser vanskelig ud, men som ikke er en ”Himalaya”. Bendtner er tilbage – om ikke i topform – så i hvert fald omklædt. Og med ham inden for linjerne, en sulten midtbane og et nogenlunde stabilt forsvar, mener jeg, at vi burde kunne ryste og besejre et italiensk mandskab med intet som helst at spille for.

Sejr til Danmark


Jeg tror på 3-1 til Danmark! Denne landskamp spilles kl. 20.15 og kan følges direkte i Parken – eller på TV2 fra klokken 20.00.

Klik her for at komme til Betsafe!

Betsafe har hele 400 kroner i puljen, som de skal dele ud i denne udgave af Dagens Kamp: Hvad bliver resultatet af landskamp: Danmark – Italien? Find alle odds på kampen via links her på siden! Og hvilket spilforslag inklusive odds vil du foreslå til kampen? Det højest vindende spilforslag tager pengene, hvis flere har gættet det samme resultat. NB! Det er ikke tilladt at bruge resultatet/ciffertips på kampen som spilforslag. Husk at se konkurrencens regler og vilkår! Dagens tippekonkurrence lukker for bud fredag kl. 20.15 Kom med dit bud på Betsafes blog som en kommentar, og husk at oplyse din Betsafe e-mail. Husk også, at du også kan vinde Betsafe merchandise ved at komme med et bud på kampen på deres facebook side.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

HVEM TØR SPÅ OM ARSENAL - MANCHESTER UNITED?

Premier League spidser virkelig til nu. Liverpool og Manchester City kører parløb i toppen af tabellen, men hele fire hold slås om de resterende to billetter til næste sæsons Champions League. Tottenham halter, og Arsenal, Manchester United og Chelsea lugter blod. Arsenal og Manchester United mødes i denne weekends absolutte ’must see’ kamp i en direkte duel om fjerde- og måske tredjepladsen, hvis ikke Tottenham får fjernet bananskrællen under støvlerne. Nordicbet har sammen med Søren Sorgenfri kigget nærmere på kampen, og vi viderebringer analysen her.

Skal du i gang med Nordicbet og freebets for 500 kr. her? (Regler og vilkår gælder)
Arsenal møder Manchester United Arsenal og Manchester United vil begge gå ind på banen med vished om, hvordan det er gået konkurrenterne, Tottenham og Chelsea i weekendens runde. Tottenham har en vanskelig tur til Southampton. Southampton er rækkens bedste til at spille uafgjort hjemme, så en sejr er ikke givet på forhånd for Spurs. Chelsea møder Wolves…

Få 250 kr. bonusvæddemål som Superligatilbud hos Scandic Bookmakers

Så er Scandic Bookmakers klar med et nyt Superliga tilbud. I denne uge er der fokus på søndagskampen Brøndby v OB, hvor alt andet end uafgjort giver dig et bonusvæddemål på op til 250 kr.!

Få et bonusvæddemål på 250 DKK på Scandic Bookmakers her!

Der er bonusvæddemål hver weekend, så opret en konto med det samme. Ny spillere kan også få en indbetalingsbonus på 750 kr. (regler gælder)!

Så brød Brasilien sammen til VM 2014

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Brasilien brød decideret sammen i VM semifinalen mod Tyskland. Det samme siger Tysklands succesfulde landstræner Joachim Löw nu også.

De tredobbelte verdensmestre gennem tiden scorede hele fem gange i første halvleg, og fire af disse mål blev scoret i en periode på bare seks minutter. Resultatet, der som bekendt kom til at lyde på 7-1 til Tyskland, var også Brasiliens største nederlag til VM nogensinde.